Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@20:43:31 GMT

بانک دی نخستین مدرسه ساز در مناطق سیل زده

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۶۷۰۷

بانک دی نخستین مدرسه ساز در مناطق سیل زده

خبرگزاری آریا - بانک دی در راستای ایفای نقش در حوزه مسئولیت اجتماعی،چهارمین مدرسه شهدای بانک دی را در استان گلستان افتتاح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، مراسم افتتاحیه مدرسه شهدای بانک دی در استان گلستان با حضور رضا سهم دینی، رئیس هیئت مدیره،جمعی از مدیران بانک دی، سید محمود حسینی، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت عمران و مسکن آباد دی، نبی هزار جریبی، نماینده آق قلا در مجلس شورای اسلامی، احسان گوهری راد، مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان و رضا جعفری، رئیس دفتر نماینده ولی فقیه استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مراسم، سهم دینی با اشاره به اقدامات بانک دی در راستای ایفای نقش در حوزه مسئولیت اجتماعی گفت: کمک به تحقق اهداف عالی آموزشی و فرهنگی کشور در سایه خرد و دانش و راهبرد عمل به مسئولیت اجتماعی، یکی از وظایف عموم جامعه است که علاوه بر نقش‌آفرینی در رشد اقتصادی و کارآفرینی، توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور را نیز در پی خواهد داشت و از همین رو بانک دی نیز همواره توجه ویژه ای به توسعه فضای آموزشی کشور داشته است.
رئیس هیئت مدیره بانک دی با یادآوری شعار بانک دی که برگرفته از مبانی اعتقادی است، خاطرنشان کرد: بانک دی به عنوان یک بانک ارزش آفرین همواره کوشیده است ضمن انجام وظایف محوله در حوزه بانکداری همراه با سایر مراجع ذیربط و مدیران دلسوز در راستای ارزش آفرینی و اجرای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خدمتگزار مردم شریف و قدرشناس ایران اسلامی باشد.
سهم دینی افزود: با هدف مشارکت در تحقق اهداف جهادی و خیرخواهانه و در راستای اجرای مصوبه هیئت مدیره بانک دی با تخصیص بودجه از محل هزینه های تبلیغاتی، پروژه احداث سه باب مدرسه در مناطق سیل زده استان های گلستان و لرستان در دستور کار بانک قرار گرفت.
وی با اشاره به عملکرد موفق و چشمگیر شرکت عمران و مسکن آباد دی (عماد) به عنوان مسئول احداث مدارس شهدای بانک دی در مناطق سیل زده تصریح کرد: ساخت مدارس شهدای بانک دی در مناطق سیل زده به شرکت عمران و مسکن آباد دی (عماد) سپرده شد و این پروژه 7 ماهه با ماموریت ساخت 2 باب مدرسه در استان لرستان و یک باب مدرسه در استان گلستان کلید خورد که با تلاش بی وقفه همکاران شرکت عماد موفق شدیم در مدت کمتر از 3 ماه، نخستین مدرسه را در روستای گری دوجی آق‌قلا به بهره برداری برسانیم.
احسان گوهری راد، مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان در مراسم افتتاح مدرسه شهدای بانک دی ضمن قدردانی از پیشگامی بانک دی در توجه به توسعه فضای آموزشی یادآور شد: این اقدام ارزش آفرین بانک دی علاوه بر این که برای همیشه در تاریخ استان گلستان ماندگار است همچنین می تواند به عنوان یک الگو برای دیگر نهادها و سازمان ها ،پویش های اجتماعی موثری را در حوزه توجه به مسئولیت اجتماعی رقم بزند.
همچنین در این مراسم سرهنگ جواد فراهی، جانشین فرمانده سپاه نینوای استان گلستان ضمن قدردانی ارج نهادن به اقدام ارزشمند بانک دی در امر مدرسه سازی گفت: درست است که اکنون فرهنگ مدرسه سازی در میان مردم گسترش بیشتری یافته و کسانی وجود دارند که دست در دست هم گذاشته و اقدام به مدرسه سازی در مناطق محروم سرزمینمان کرده‌اند اما هنوز هم نیاز است کار با شکوه مدرسه سازی خیلی بیش از این‌ها در کشور جا بیفتند و بیشتر انجام پذیرد.
فراهی افزود:خیرین مدرسه ساز با کار نیک و پسندیده مدرسه سازی نه فقط به کودکان بازمانده از تحصیل کمک می‌کنند بلکه از آسیب دیدن آن ها در آینده جلوگیری می‌کنند چرا که با ساخت مدرسه‌ها و کمک به تحصیل دانش آموزان محروم یک کشور، از جامعه‌ای امن‌تر برخوردار خواهیم بود و امید است بانک دی که همواره در مسیر تحقق رسالت های ارزشی در جامعه گام بر میدارد، حضور موثر خود را در این عرصه حفظ کند.
محمود حسینی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت عمران و مسکن آباد دی نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش های دلسوزانه همکاران پروژه احداث مدارس در استان های سیل زده گفت: حسب دستور هیئت مدیره بانک دی و تاکید ایشان مبنی بر ساخت مدارس با بالاترین کیفیت و کوتاه ترین زمان ممکن ، شرکت عماد تمامی امکانات و تخصص خود را برای تحقق این خواست به کار گرفت.
وی خاطر نشان کرد: شرکت عماد موفق شد با به کار گیری مهندسین مجرب و استفاده از بهترین مصالح و تکنولوژی موجود در کشور ، احداث دو باب مدرسه در روستاهای محمدآباد و معمولان استان لرستان و یک باب مدرسه در روستای گری دوجی را در کمتر از 3 ماه محقق سازد.
حسینی افزود:لازم می دانم از حمایت های مسئولان محترم نوسازی مدارس و مسئولان محلی برای سرعت بخشیدن به ساخت مدارس قدردانی کنم و امیدوارم به زودی مدارس استان لرستان نیز که ساخت آن ها 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است به بهره برداری برسد.
گفتنی است،بانک دی در سال 1397نیز به منظور ایفای نقش در حوزه مسئولیت اجتماعی و با هدف توسعه فضای آموزشی کشور، تعداد سه باب مدرسه در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه احداث کرده بود و با افتتاح چهارمین مدرسه در روستای سیل زده گری دوجی آق قلا که همراه با برگزاری آئین های سنتی این منطقه بود، توانست گام های پر امید دانش آموزان مشتاق این منطقه را برای ساختن آینده ای روشن تر مصمم سازد.
شایان ذکر است در این مراسم احمد حشمی پور، مدیرکل حوزه مدیریت، شعبانعلی داورپناه، معاون اعتبارات، احمد دهنوی، مدیر کل پشتیبانی، جمشید بهمن، مدیر کل حراست و حسن کاسب، رئیس اداره امور شعب شمال کشور و غرب تهران بانک دی، رضا سهم دینی را همراهی کردند.



















-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۶۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!

  گویا قرار است این شهریه‌ها به‌زودی شفاف شود تا شاهد دریافت رقم‌های مختلف از خانواده‌ها نباشیم. بر همین اساس بهنام نیک‌نژاد، مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش درباره ابلاغ آیین‌‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس خبر داده و می‌گوید: «طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی باهدف شفاف‌سازی ایجادمی‌شود. البته این قانون در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت،عمدتا مورد اعتراض مدارس قرارمی‌گرفت.» قانونی که مدارس غیردولتی خیلی کاری به آن ندارند و همچنان نرخ شهریه‌های‌شان بیشتر از نرخ مصوب است.ایجاد چنین سامانه‌های الکترونیکی یکپارچه‌ای می‌تواند مدیریت، نظارت و ارزیابی دقیقی از این مدارس داشته باشد و در راستای پاسخگویی و شفافیت مالی برای مردم است. با وجود این‌که سقف مبلغ دریافتی مشخص شده اما بسیاری از مدارس غیردولتی به همین مبلغ هم برخی موارد دیگر همچون شهریه فوق‌برنامه درسی، شهریه فوق‌برنامه مکمل و شهریه تابستانی هم با آوردن یک کلمه اختیاری، اضافه می‌کنند. از طرفی وزارت آموزش‌وپرورش، در آیین‌‌نامه جدیدی که برای این مدارس در نظر گرفته، تاکید کرده است که با مدارس غیردولتی متخلفی که شهریه بالاتر از مصوبه رادریافت کنند،برخورد خواهد شد.البته این باراولی نیست که مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش برای مدارس غیردولتی که شهریه‌های نجومی دریافت می‌کنند خط و نشان می‌کشند. 
   
آموزش پولی در مدارس غیردولتی
در خرداد ۱۳۶۷، قانون تاسیس مدارس غیرانتفاعی در مجلس شورای اسلامی تصویب و آموزش در ازای پول شکل رسمی‌‌تری به خود گرفت. مدارس غیر دولتی  که فلسفه تشکیل آنان به‌ظاهر ارائه خدمات آموزشی بهتر و باکیفیت‌‌تر به مردم است؛ اما متاسفانه گاهی شاهد این هستیم که در برخی از مدارس معروف غیرانتفاعی که شهریه بالایی هم دریافت می‌کنند، خدمات با شهریه‌ها خیلی همخوانی ندارد.خانم احمدی، یکی ازمادرانی است که دو فرزندش درمدرسه‌ای غیردولتی در محدوده خیابان قلهک درس می‌خوانند. او به خبرنگار جام‌جم می‌گوید: «شهریه اعلام‌شده برای سال تحصیلی جدید یکی از فرزندانم که سوم دبستان است، ۹۵میلیون تومان و برای پسرم در مقطع پیش‌دبستانی، ۸۵میلیون تومان است!» طبق گفته این مادر، این مبالغ جدا از برخی از مراسم‌هایی همچون جشن تکلیف است.«من دوست ندارم دخترم در کلاسی درس بخواند که بیشتر از ۴۰نفر شاگرد دارد و معلم نمی‌‌تواند به اندازه کافی به آنها رسیدگی کند.»این را مادر یکی از دانش‌آموزانی می‌گوید که فرزندش در یکی از مدارس غیردولتی غرب تهران مشغول به تحصیل است؛ اما او از افزایش قیمت‌ها نیز گلایه دارد و ناراضی است.  از یکی از پدرانی که دخترش سوم ابتدایی است و در مدرسه‌ای غیرانتفاعی درمحدوده سهروردی تحصیل می‌کند هم سؤال کردیم، او توضیح می‌دهد: «سال گذشته هزینه دریافتی مدرسه دخترم ۵۰میلیون تومان بود و طبق اعلام مدرسه، امسال حدود ۱۰ الی ۲۰میلیون افزایش قیمت خواهد داشت»؛ خانواده‌هایی که مجبورند به سبب برخی از دلایل این هزینه‌ها را متحمل شوند. 
   
بی‌عدالتی آموزشی!
مدارس غیردولتی در ایران عدالت آموزش را زیر سؤال برده‌‌اند، چراکه با وجود تراکم بالای دانش‌آموزان در مدارس دولتی، کیفیت آموزشی این مدارس تغییر کرده است. همین موضوع منجر به این شده تا خانواده‌ها تحت هر شرایطی شهریه مدارس غیرانتفاعی را حتی بالاتر از نرخ مصوب فراهم کنند وفرزندان‌‌شان را به آنجا بفرستند.میزان تورمی که امروز به هزینه مدارس غیرانتفاعی رسیده است، نظم آموزشی را برهم می‌زند.موضوعی که خطری جدی برای نظام آموزشی کشور و آینده تحصیلی و تربیتی نسل بعدی محسوب می‌شود.شایدبااین نرخ‌های مصوب بسیاری ازدانش‌آموزان به مدارس دولتی برگردندکه همین موضوع هم مشکل‌ساز است. به نظر می‌رسدکه بهبوداوضاع مالی مدارس غیرانتفاعی وبالا بردن کیفیت مدارس دولتی،تنها راه چاره این آشفته‌بازار است. 

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح نخستین مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور