Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

شهردار تهران گفت: آقای پورسیدآقایی دومین بار بود که استعفا داده بود و فشار سنگینی را تحمل می کرد، در این زمینه مورد خاصی دخیل نبود.  

 به گزارش تین‌نیوز به نقل از خبرنگار مهر، پیروز حناچی در مراسم اهدای ماشین آلات خدمات شهری به شهرهای سیل زده استان های خوزستان، لرستان و گلستان با یادآوری این بیت از سعدی مبنی بر اینکه «بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند/چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار» به سیل فروردین ماه امسال اشاره کرد و گفت: تجربه ای را که در آغاز سال نو داشتیم تجربه بی بدیلی در ۵۰ سال اخیر بود و در عین آن که نعمت الهی محسوب می شد، مشکلاتی را هم به بار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته، ایجاد این مشکلات شاید ناشی از اقدامات خودمان بود که به اندازه کافی هوشمندانه عمل نکردیم. به طور مثال، در پل دختر و شیراز بخش های قدیمی شهر آبگیر نبودند، اما سازه های جدید را آب با خود برد.

وی افزود: البته بخشی از این اتفاق اجتناب ناپذیر بود؛ وقتی ورودی آب افزایش می یابد چاره ای جز باز کردن دریچه ها نیست که تبعات آن را مردم در پایین دست سدها تحمل می کنند. کشاورزان خوزستان در دشت آزادگان نیز آسیب های جدی دیده اند که ما تلاش کردیم با آن ها همدردی کنیم. همچنین، اولین تیم امدادی شهرداری تهران به عنوان نخستین تیم ها در آق قلا حاضر شد و تیم های بعدی بلافاصله در خرم آباد و پل دختر و پس از آن به خوزستان اعزام شدند.

شهردار تهران گفت: این در حالی بود که ما در تهران در معرض سیل بودیم، به طوری که در ۱۲ فروردین ماه تا آستانه وقوع سیل پیش رفتیم. به هر حال سیل امسال و کمک های ارگان های مختلف نمایشی از همدلی و افزایش سرمایه های اجتماعی بود.  

حناچی با اشاره به احتمال وقوع زلزله در تهران نیز عنوان کرد: در بزرگ ترین تهدید تهران که زلزله است هیچ راهی جز معین بودن سایر استان های کشور و کمک آن ها به تهران وجود ندارد.   

وی با اشاره به استقبال خاص مردم خوزستان در جریان بازدید خود از مناطق سیل زده گفت: از منطقه دشت آزادگان خوزستان در محدوده سوسنگرد، حمیدیه، بستان، سعیدیه و روستاهای اطراف شناخت داشتم. زمان بازدید از این مناطق نیز اهالی منطقه دهلویه استقبال خاص خود را از گروه ما انجام دادند که حاکی از رضایت آن ها از عملکرد ما بود.  

حناچی به تجربه خود درباره بازدید از مناطق سیل زده آق قلا نیز پرداخت و تصریح کرد: زمانی که در شورای عالی شهرسازی و معماری بودم در مورد منطقه ای در آق قلا بحث بود که در آن ساخت و ساز شود، البته خوشبختانه ساخت و ساز صورت نگرفت. در سیل اخیر نیز همان بخش زیر آب رفت.

شهردار تهران با بیان اینکه اگر بتوانیم از متخصصصان استفاده کنیم در این بحران ها کمتر آسیب خواهیم دید، تاکید کرد: امیدوارم از سیل امسال درس گرفته باشیم که اگر درس نگرفته باشیم مصداق آن شعر می شویم که «آن که ناموزد ز دست روزگار/هیچ ناموزد ز صد آموزگار».

 پیروز حناچی در حاشیه مراسم اهدای ماشین آلات خدمات شهری به شهرهای سیل زده استان های خوزستان، لرستان و گلستان با حضور در جمع خبرنگاران به علت اهدای ماشین آلات به مناطق سیل زده اشاره کرد و گفت: بعد از سیل امسال شورای شهر تهران بودجه ای به مناطق سیل زده اختصاص داد. شهرداری تهران نیز با توجه به نیازهای تخصصی این شهرداری ها، بودجه مذکور را تبدیل به کشنده های تولید داخل کرد و آن ها را به مدیریت شهری مناطق سیل زده اهدا کرد تا در زمینه های مختلف از آن استفاده کنند.  

وی افزود: به هر صورت این کار مرسوم نیست که ما خارج از محدوده و حریم شهر تهران اقدامی انجام دهیم، اما سیل اخیر رویدادی عادی نبود و طبق مصوبه هیات وزیران استان ها به کمک سیل زدگان رفتند. شهرداری تهران نیز جزو اولین گروه های اعزامی بود و این اتفاق در حالی افتاد که تهران خود در معرض سیل قرار داشت. با این وجود، همکاران من در مدیریت شهری توانستند از بخش عمده ای از آلام مردم بکاهند.  

حناچی در ادامه درباره استعفای معاون حمل و نقل و ترافیک و فرد جایگزین وی گفت: معاون جایگزین ایشان دکتر یوسف حجت از مدیران با سابقه کشور است که مشغول به کار شده اند. فعلا سرپرست معاونت هستند تا مقدمات کار در مراحل بعدی طی شود. جناب آقای پورسیدآقایی نیز دومین بار بود که استعفا داده بود و فشار سنگینی را تحمل می کرد، در این زمینه مورد خاصی دخیل نبود.  

وی با بیان اینکه به هر حال تغییر و تحول در شهرداری تهران طبیعی است و ما باید آن را به شکلی مدیریت کنیم که بهره بیشتری ببریم، ادامه داد: حوزه حمل و نقل و ترافیک بسیار گسترده است که طرح ترافیک یکی از پروژه هاست. هر کدام از اینها مدیران را مستهلک می کند.  

حناچی درباره حواشی فعالیت «بیدود» و تکلیف ودیعه های مردم نزد این شرکت نیز گفت: شرکت متعهد به پرداخت پول هایی است که مردم به حساب ریخته اند. به هر صورت سرمایه گذاری برای دوچرخه در هیچ کجای دنیا اقتصادی نیست و معمولا در کنار موضوع دیگر است یا جنبه تبلیغاتی دارد. ما هم به شرکت بیدود پول نداده بودیم اما فضا را در اختیار قرار داده بودیم. این تجربه را هم ادامه خواهیم داد.  

وی در ادامه احتمال انتصاب سید مناف هاشمی به عنوان معاون حمل و نقل و ترافیک را رد کرد.  

حناچی در پاسخ به این سوال که آخرین باری که از اتوبوس و ناوگان شهری استفاده کرده است چه زمانی بود، گفت: «چو دانی و پرسی سوالت خطاست». روزهای سه شنبه با وسیله حمل و نقل عمومی و دوچرخه در شهر تردد می کنم و می دانم در زمینه حمل و نقل عمومی مشکل داریم. به طور مثال، در تهران ۳ هزار اتوبوس کم داریم و برای تکمیل حمل و نقل ریلی به ۲ هزار واگن نیاز است. ما هم تمام تلاش خود را می کنیم تا در مقیاس دولت این مساله را حل کنیم.  

وی در پایان درباره زمان ارائه بودجه ۹۹ گفت: بودجه در دی ماه ارائه می شود اما قبل از آن یک متمم به شورا خواهیم برد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شهردار تهران پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت

به گزارش«نماینده»، جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه(۱۲،۱۱،۹) اردیبهشت ماه برگزار می شود و موارد زیر در دستور کار این هفته صحن علنی مجلس قرار می گیرد:

در این هفته قرار است گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم (جداول بودجه) بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح مالیات بر سودا گری و سفته بازی و طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم بررسی شود.

همچنین نمایندگان در هفته پیش رو ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی ‎در مورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار،گزارش کمیسیون انرژی در مورد لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند به داوری و گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) را بررسی می کنند.

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح دوفوریتی استفساریه تبصره (۲) ماده واحده قانون اصلاح بند (و) ماده ۴۴ قانون برنامه ۵ ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران،گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه موافقتنامه همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش و فرهنگ و رسانه های جمعی و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح استفساریه جز (۱) بند (الف) ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده در دستور کار صحن علنی این هفته مجلس قرار می گیرد.

همچنین گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان، لایحه یک فوریتی الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۳) وگزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ‎ماده ۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه این هفته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بررسی می شود.

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیت مالی ، لایحه اصلاح تبصره (۵) الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان و واحده گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه یک فوریتی نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی از دیگر برنامه های هفته جاری صحن علنی مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی، گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح یک فوریتی الحاق (۷) تبصره به ماده (۷) اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی ‎فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر در دستور کار هفتگی مجلس در هفته جاری قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول