Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر نیکزاد در حاشیه سفر به لارستان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سیل همچنین به چهار هزارو ۴۵۱ واحد مسکونی در سطح شهرها و روستاهای استان های درگیر سیل شامل فارس، سیستان و بلوچستان، بوشهر، جنوب کرمان و هرمزگان آسیب رسانده که میزان آسیب ها در این منازل البته متفاوت است.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور تصریح کرد: ۵۴۷ مورد از این تعداد واحدهای آسیب دیده ناشی از سیل اخیر در جنوب فارس و شهرستان های لامرد و لارستان گزارش شده که کار آواربرداری و آغاز عملیات اجرایی برای احداث و بازسازی و تعمیر این واحدها اعم از تخریبی و تعمیری آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکزاد فرآیند ساخت و بازسازی و تعمیر این واحدهای مسکونی در مناطق سیل زده را یادآور شد و گفت: آمار برداری کامل و ارزیابی کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خصوص تخریب و یا میزان آسیب به منازل مسکونی و همچنین زیرساخت های شهری و روستایی به ستاد مدیریت بحران کشور و هیات دولت ارایه شده است.

او گفت: با توجه به آنکه می دانیم دولت و شخص رئیس جمهور اهتمام لازم برای کمک به این استان های سیل زده و تامین اعتبار برای بازسازی و تعمیر واحدهای مسکونی دچار خسارات را دارد؛بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم منتظر تصویب و یا زمان تخصیص اعتبار از سوی دولت نمی ماند و به محض اتمام ارزیابی و آماربرداری کامل کار آواربرداری را آغاز کرده و ستاد بازسازی در این استان ها نیز راه اندازی شده است.

نیکزاد با اشاره به نحوه کمک دولت برای سیل زدگان تصریح کرد: مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به عنوان تسهیلات و با کارمزد چهار تا پنج درصدی به هر واحد مسکونی اعم از تخریبی و تعمیری اعطا می شود.

وی ابراز داشت: همچنین مبلغ ۳۰۰میلیون ریال به عنوان کمک بلاعوض به هر واحد مسکونی تخریبی ، ۲۰۰ میلیون ریال به واحدهای تعمیری و همچنین ۲۰۰ میلیون ریال برای اسکان موقت خانواده های سیل زده پیش بینی شده است.

او البته این نوید را هم با توجه به تجربه های گذشته به خانواده های درگیر سیل بویژه افرادی که خانه اشان دچار تخریب کامل شده است داد که در ادامه روند بازسازی و پیشرفت کار احتمال اضافه شدن میزان وام و یا کمک های بلاعوض بیشتر تا مبلغ بالای ۵۰۰ میلیون ریال برای تکمیل واحدهای مسکونی آنها وجود دارد.

نیکزاد ادامه داد: یکی از دغدغه های خانواده ها در ساخت و بازسازی منازل مسکونی تخریب شده در زمینه تامین مصالح ساختمانی بود که بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان کشور هم در این راستا اعلام آمادگی برای کمک کرده اند.

مدیرعامل بنیاد علوی که روز گذشته به مناطق سیل زده جنوب فارس آمده بود این نوید را به خانواده های سیل زده داد که به هر واحد مسکونی تخریبی حدود ۱۰تن و برای هر واحد تعمیری هم ۲ تُن سیمان رایگان در اختیار سیل زدگان قرار خواهد گرفت.

سیل روزهای ۱۲ و ۱۳ دیماه جاری افزون بر هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت ها و بخش های مختلف امور زیربنایی از جمله در حوزه راه و کشاورزی در شهرهای جنوبی فارس خسارت زد و موجب کشته شدن پنج نفر در این مناطق شد.

 شهرستان لارستان با جمعیتی حدود ۲۳۰ هزار نفر، پنج بخش ،هشت شهر و ۱۷۹ روستای دارای سکنه در فاصله ۳۸۸ کیلومتری شیراز واقع است.

برچسب‌ها تسهیلات مسکن بیرم بنياد مسكن انقلاب اسلامی بارش باران لارستان سیل فارس پروندهٔ خبری وقوع سیلاب در ۴ استان جنوبی و تلاش برای امدادرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات مسکن بیرم بنياد مسكن انقلاب اسلامی تسهیلات مسکن بیرم بنياد مسكن انقلاب اسلامی بارش باران لارستان سیل فارس انقلاب اسلامی واحد مسکونی میلیون ریال خانواده ها سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد

صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد.

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به صدور هشدار قرمز برای بارش‌های سیل آسا در جنوب و جنوب شرق کشور اظهار کرد: ما سه روز قبل از بارش اقدام به انجام این کار کردیم که ریسک بزرگی بود. به غیر از ایران فقط کشور قطر از بین کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام به انجام این کار کرد.

 وی اضافه کرد: احتمال داشت برخی از پیش‌بینی‌ها به وقوع نپیوندد اما چون اولویت اول سازمان هواشناسی نجات جان انسان‌هاست، ما اقدام به صدور این هشدار کردیم. استان سیستان و بلوچستان ۲۷۰ میلیمتر فارس ۹۱.۵ میلیمتر هرمزگان ۱۲۳ میلی‌متر کرمان ۷۹ میلی‌متر و بوشهر۵۶ میلیمتر بارش دریافت کردند. در کل بارش‌های دریافت شده عدد درشتی بوده است.

ضیاییان تاکید کرد: لازم است طراحی‌های بومی مناطق را رها نکنیم این در حالیست که در جنوب کشور آب انبارها بسته شده است. با توجه به تبخیر بالا در این مناطق ممکن است سدها پاسخگو نباشند ولی نوع معماری می‌تواند موجب کاهش تبخیر و انباشت آب شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟
  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • فیلم| زن فلسطینی که خانه ویران‌شده‌اش را جارو می‌کند
  • گردباد در نبراسکای آمریکا منازل مسکونی را ویران کرد
  • زن فلسطینی خانه ویران‌شده‌اش را جارو می‌کند (فیلم)
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است